IKEA

IKEA,detta ställe!
När man äntligen har kört vilse o sen hittat tillbax(något som alltid händer när man åker till ikea i Byone,det är som om hela stället flyter omkring)till infarten mot ikea är det som om Sverige står där och vinkar mot en.
Jag blir alltid lite sprallig i början.Måste ta på allt o sitta i sofforna o plocka på mig massa skit så att den stora gul blå påsen inte känner sig ensam.
Sen det bästa,matsalen!
Ikea är det stället som får mig att vilja äta kött.
Det är som om jag alltid överväger det varje gång man står där med sin bricka men det slutar alltid med Daim kaka,vegmaten och en kaffe på det,allt snyggt dekorerat med en svensk flagga ned stucken på passande ställe.
Simon åt givet köttbullarna.
Jag spela mitt gravid kort hela vägen och slapp mat kön som sträckte sig igenom barn sakerna och ned till skåpsavdelningen.
Efter denna d´lux måltid är det inte kul längre.
As jobbigt att gå runt på nedre plan o leta hyllplats o sån skit.
Påsen har blitt två påsar o en överfull vagn, som saker ramlar av ifrån hela tiden och man vill bara strypa alla skrikande ungar!
Avels kor går dock före i slut kön oxå så då lätta humöret lite o sen rakt in i ikeafood shopen.
Åt algrens bilar,salta laxar och havreflan hela vägen hem!!

Simpa fixade ihop både en hylla och fick upp våra nya fancy blindes i uterummet så att mor kan sussa gott när hon kommer.
Han är sjukt händig,manlig,stark och alla tuffa saker som man kan vara..

Lyllos mig..

detta gjorde jag undertiden saker föll på sin platts.
kärlek!

Bil i all ära men varför,när man kan köpa en hoj i mat butiken?


Ser jag inte sjukt cool ut oxå?
D e bara att slå t!!

Viva la Basque!

I helgen tog vi oss en tur ner till San Seb.Mitt favo ställe i basque land.Älskar att hänga runt där nere o äta massa tappas o dricka öl.Blev ingen öl denna gången men cola e fan inte så dumt det häller.
Blev en hel del fika oxå,ummmm fiiiiikaaaa...

Förra helgen var vi oxå i Spanien(basque country). Det va dax för Txotx 09.
Detta skate avent är hur grymt som hällst.Kanske inte lika waaawaaawiiiii när man e på tjoken men lätt en as kul tävling.
Solen sken.Gratis cider och rock konsa på kvällen.
Förra året blev både jag o Simpa väldigt runda under fötterna mm,men i år stod han för sluddret och jag undgick att slå huvudet i asfalten.
Gick med på konsan ett tag.Satt där i mitten av massa svart klädda super stoked rockers med min mage o vatten flarra.
Sen blev det hotellet för min del.Jag är så vuxen!

Försökte få med lite smak prover på den typiska basque frillan,jag kan inte hjälpa att gilla den,gilla dom.Glada hippisar med ett minimum på en dread i nacken o 5g i fickan.Fina e dom..

Kyss på er!

RSS 2.0